Dunlop WinterResponse 2

Dunlop WinterResponse 2 naslednica je veoma uspešne Dunlop WinterResponse gume i savršeni dodatak uz gumu Dunlop SP WinterSport 4D, koja pokriva kategoriju guma visokih performansi u Dunlop porodici. U odnosu na prethodnicu, gumu Dunlop WinterResponse, novi model može se pohvaliti boljim kočenjem i bezbednijim rukovanjem tokom zimskih meseci. Pored novih prednosti i poboljšanja, pružena je dodatna sigurnost, dobra vuča i udobnost.

Dunlop WinterResponse 2 odlično prijanje u krivinama na snegu i ledu, ima mali otpor pri rotaciji i spada u ekonomičnije gume. Dobro prijanjanje postiže se zahvaljujući inovativnom dizajnu pod imenom Reverse Snowguide koji „hvata“ sneg središnjim prostorom, pa se time povećava kontaktna površina. Samim tim, gumom se odlično upravlja na mokrim površinama. Novina je šara sa lamelama koje su postavljene pod uglom od 45 stepeni što pruža bolje prijanjanje u krivinama kada je podloga led ili sneg.

 

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.