Da li se zahvaljujete kad vas propuste na pešačkom?

S obzirom na svakodnevni stres koji je deo savremenog načina života, bilo bi nam lakše da se bar ne nerviramo dok vozimo automobil. Na žalost, svedoci smo da su nervoza, negativne emocije i bahatost postali uobičajeni obrazac ponašanja na ulicama. 

Vozimo kao da smo jedni drugima neprijatelji i da treba da se međusobno nadmećemo i dokazujemo, umesto da se fokusiramo kako da bezbedno stignemo tamo gde smo krenuli. 

Posebna priča je odnos vozača prema pešacima koji se ne propuštaju na pešačkom prelazu. Ni pešaci nisu mnogo bolji - pretrčavaju van pešačkog, prelaze na crveno... Zbog svega toga prosto se iznenadimo kada vidimo da se neko ponaša "normalno" u saobraćaju, odnosno da samo poštuje propise. 

Snimci koje vam prenosimo nisu zabeleženi na našim ulicama, ali su uporedivi sa stanjem na putevima u Srbiji i mogu da posluže kao upozorenje i našim vozačima i pešacima: 

NAJPOVOLJNIJE<br/>AUTO GUME

NAJPOVOLJNIJE
AUTO GUME

LETNJE GUME
ZIMSKE GUME
GUME NA AKCIJI

Onlinegume koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.